Over ons

Wie is Avontuurlijk Nederland?

Avontuurlijk Nederland is ontstaan door een samenwerking tussen Kidz Kreative en Zwaan Buitensport. Tijdens de voorjaarsvakantie organiseerden wij het eerste rondje onder de naam “Rondje Zuyderzee” in de gemeenten Dronten, Lelystad en Zeewolde. Door het grote succes en vele enthousiaste reacties is een avontuurlijk gratis platform ontstaan voor elke provincie.
Inmiddels zijn Avontuurlijk Flevoland, Avontuurlijk Zuid-Holland en Avontuurlijk Gelderland opgezet en organiseren en promoten evenementen en activiteiten onder de vlag van Avontuurlijk Nederland.

Een mooie manier om de provincie te beleven doe je met Avontuurlijk Nederland. Op de website zie je activiteiten en evenementen die worden georganiseerd in de provincie. Van een avontuurlijk rondje tot een culinair rondje.

Naast het Rondje Zuyderzee zijn er inmiddels nieuwe rondjes zoals “Rondje van Oranje” in Dronten, Almere, Zeewolde, Lelystad en in ’t Gooi. In de meivakantie zijn er nog veel leuke rondjes die je kan beleven.’T Gooische Rondje een auto-avontuur door Huizen, Hilversum, Blaricum, Naarden, Laren en Bussum. Rondje De Liemers door De Liemersche en een Rondje vol Energie door de gemeente Dronten en de gemeente Lelystad.

Wil je samenwerken met Avontuurlijk Nederland of in een van de provincies neem dan contact op met het team Avontuurlijk Nederland. Voor marketing, reclame, promotie, ticketing en branding van je evenement, activiteit of festival.

Geniet van Avontuurlijk Nederland

Jurgen Zwaan & Bert Jan Idzinga