't Gooische Rondje, het leukste auto-avontuur in het Gooi tijdens de Meivakantie.

Het leukste avontuur voor jong & oud

Hemelvaartsdag 13 mei t/m zondag 16 mei 2021

CORONA-PROOF

WEETJES...

VOOR HET HELE GEZIN

LEUKE VRAGEN...

'T Gooische Rondje met Dudok, de geschiedenis van 't Gooi

GESCHIEDENIS VAN 'T GOOI...

SPELLETJES & OPDRACHTEN

Boom uit Gooische Vrouwen. 'T Gooische Rondje

SMARTPHONE
AUTO ROUTE

Ontdek de in’s & out’s van 'T Gooische Rondje

Hoe werkt het?

'T Gooische Rondje is een gezellige, actieve en leuke ervaring voor jong en oud. De route voert jullie door Huizen, Blaricum, Laren, Hilversum, Bussum en Naarden. Beleef samen onderweg de leukste avonturen!

De start van 'T Gooische Rondje is in Huizen. Vanaf daar gaan jullie zelf op pad met de eigen auto, bus of camper. De route volg je op je eigen smartphone (daarbij is een navigator wel belangrijk naast de bestuurder die de route kan lezen).

Je ontvangt van ons een linkje en na het inloggen kan jullie avontuur beginnen. Door de tekst goed te lezen en de aanwijzingen op te volgen rijd je de juiste route over de weg, landweggetjes, door dorpen, langs de heide en door het bos. Onderweg vind je de oplossingen op tal van raadsels, puzzels, spelletjes en opdrachten die jullie samen moeten uitvoeren. Vinden jullie alle verborgen schatten die 't Gooi rijk is? Maar ook als er even geen opdrachten of vragen zijn, moeten de kinderen goed opletten! Zij hebben hun eigen bingokaart waarop ze ook antwoorden moeten aankruisen en onderweg goed naar buiten kijken is ook heel belangrijk!

De reis duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur, maar jullie kunnen er zo lang over doen als jullie zelf willen.

Neem hierbij wel altijd alle huidige Covid19-maatregelen in acht. Er zijn na het volgen van de route mooie prijzen te winnen. De prijswinnaars zullen na 16 mei bekend worden gemaakt!

Startpunt van 'T Gooische Rondje

Het vertrekpunt is vanaf een parkeerplaats in Huizen (volgt via de e-mail, let op! deze kan in spam terecht komen). Hier ontvang je van ons alle informatie die jullie nodig hebben om op avontuur te gaan.

Deelnemers aan 'T Gooische Rondje

Tijdens jullie route komen jullie ook langs een aantal boerderijwinkels of partners van 'T Gooische Rondje. Misschien krijgen jullie wel trek in een lokale lekkernij? Neem daarom ook wat contant geld of een pinpas mee voor iets lekkers of leuks. Wij wensen je alvast veel plezier met 'T Gooische Rondje. 'T Gooische Rondje staat garant voor prachtige natuur & omgeving, gezelligheid & lol en sportiviteit!

Beleef 'T Gooi!

Geef je op voor het leukste auto avontuur 'T Gooische Rondje voor jong & oud!

Doe mee met 'T Gooische Rondje

Deze editie van "Het Rondje van..." is een initiatief van Nienke van der Linden in samenwerking met Avontuurlijk Nederland.

Beleef het leukste gezinsuitje tijdens de Meivakantie en is voor jong & oud. Van leuke vragen tot weetjes en van de geschiedenis van 't Gooi tot een autobingo. Je start vanuit Huizen en onderweg kom je langs verschillende locaties en take-aways.

Wil je ook meedoen aan 'T Gooische Rondje? Schrijf je nu in want er is per dag beperkte deelname.

Specificatie 'T Gooische Rondje

Datum: 13 mei t/m 16 mei 2021
Tijden: 09:00 - 18:00 uur
Startlocatie: Huizen
Plaatsen: Hilversum, Blaricum, Huizen, Naarden, Laren en Bussum
Ticket: € 24,95 (per auto)
Kilometers: 65 km
Duur: 3,5 / 4 uur